nl en de
0165 599 388 info@daza.nl
Menu

Downloads

Handleidingen Pagers & Repeater

Handleiding Daza Pager 5116/32/64

Handleiding Repeater 5783

Software DAZA Tools

Vermoedt u dat uw pager toe is aan een update? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Software DAZA Tools

  Dit programma is geschikt voor het programmeren van pagers én ontvangers:

  Download DAZA Tools (1.01.30.00) 15-06-2023

  In sommige gevallen komt het voor dat, ondanks een succesvolle installatie van DAZA Tools, pagers en ontvangers geen verbinding maken met DAZA Tools.
  Installeer in dat geval de Windows patch “vcredist_x86” die u kunt downloaden met de volgende link:
  vcredist_x86.exe 

  Let op: Om de nieuwste Pager firmware-versie te programmeren is ook de laatste versie van DAZA Tools nodig. Let er dus op dat u altijd de laatste versie van DAZA Tools gebruikt om uw producten te programmeren. Voor uw oudere producten kunt u ook de nieuwste versie van DAZA Tools gebruiken.

  Windows 11 maar ook Windows 10 met recente updates ondersteunen soms niet meer de programmeerkabel voor het programmeren van onze ontvangers. Tevens kunnen problemen ontstaan tijdens het programmeren van onze Pagers.

  Deze versie van DazaTools lost deze problemen op doordat er specifieke drivers geforceerd geïnstalleerd worden. Update deze drivers dan ook niet handmatig na de installatie van DazaTools.

  Help: Mijn computer wilt DAZA Tools niet installeren (Windows 10/11)

  Sinds kort heeft Windows een ‘SmartFilter’ ingebouwd dat waarschuwt wanneer u een onbekend programma download en probeert te installeren. Er komt dan een pop-up in beeld met de tekst “Uw pc wordt beschermd“. De reden hiervan is dat DAZA Tools een programma is dat niet door veel Windows-gebruikers wordt geïnstalleerd en Windows daarom de betrouwbaarheid niet kan garanderen.
  Om door te gaan met de installatie kunt u in de pop-up op “Meer informatie” klikken. De knop “Toch uitvoeren” verschijnt in beeld en kan aangeklikt worden om de installatie voort te zetten.