nl en de
0165 599 388 info@daza.nl
Menu

Daza biedt flexibele communicatie met de Pager 2

De Pager2 is een draadloze, draagbare ontvanger die zonder tussenkomst van andere apparatuur direct communiceert met onze
alarmgevers. Hij is compact en solide gebouwd met een stevige, verende clip, is voorzien van een helder display en wordt geleverd met een laadstation.

3 uitvoeringen

De Pager2 is er in 3 uitvoeringen. Je kunt er 16, 32 of 64 alarmgevers op ‘inlezen’. Dit kan direct op de pager zelf, maar beter is het, om dit middels de bijgeleverde USBkabel te doen op uw PC. Op de PC kunnen alle gewenste instellingen en gegevens geprogrammeerd worden. Tevens kunnen de teksten, welke op het display verschijnen na een oproep (b.v. K26 – Dhr. Jansen halszender.), ingegeven worden.Voor deze programmering is het noodzakelijk dat het programma DazaTools (gratis te downloaden van onze site) geïnstalleerd is op uw Windows PC.

Logging

De Pager2 beschikt over een intern geheugen waarin 1000 events (oproepen en de afstel hiervan) met tijd en datum worden opgeslagen. Wanneer de pager verbonden wordt met uw PC worden deze gegevens automatisch gesynchroniseerd en weggeschreven in de database op uw PC.

Bereik nagenoeg onbeperkt.

De Pager2 ontvangt elk alarm over een afstand van ±40 meter (gebouw-afhankelijk). Wanneer dit niet toereikend is voor uw situatie kan die afstand nagenoeg onbeperkt verlengt worden door middel van onze repeaters. Deze ‘doorgevers’ van het oproepsignaal kunnen simpelweg in een stopcontact worden gestoken en vereisen geen installatie. Tevens zijn zij voorzien van een noodstroomvoorziening tot 48 uur lang wanneer er, per abuis, een repeater uit het stopcontact wordt verwijderd. Om dit niet onopgemerkt te laten, zal de repeater iedere 2 uur een herinnering sturen naar de pager, om aan te geven dat de repeater uit het
stopcontact is genomen of dat er sprake is van een stroomstoring.

De Pager2 biedt u meer mogelijkheden dan u denkt.

Het gaat te ver om alle instellingen en mogelijkheden van de Pager2 in dit nieuwsbericht te vermelden. Maar indien u interesse of vragen heeft over de pager vul dan onderstaand contact formulier in.