nl en de
0165 599 388 info@daza.nl
Menu

Het fixeren van patiënten is ongewenst.

Daarom ontwikkelde Daza het Opticare systeem.

 

Even voorstellen

Daza Opticare b.v. is een bedrijf wat elektronische producten ontwikkelt en produceert voor de gezondheidszorg. Het bedrijf is medio 2000 opgericht door Wim van der Zande en Carlo Danen om een concrete oplossing te bieden voor jaarlijks oplopende aantal valincidenten met ouderen. Aangemoedigd door de goede resultaten, de erkenning vanuit de zorgsector én diverse prijzen die het systeem in de wacht sleepten, is Daza inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Wanneer het gaat om het voorkomen of detecteren van gevaarlijke situaties voor (dementerende) ouderen, bent u bij Daza aan het goede adres. Preventie kan onnodig leed besparen bij alle betrokkenen. Daar blijven we ons voor inzetten!

Onze kracht

Een gedegen analyse uitvoeren binnen de sector en daadwerkelijke behoeften filteren op haalbaarheid om tot een product te komen, dat past in een humaan beleid voor onze ouderen en waarbij de arbeidsdruk bij verzorgenden verminderd wordt. Daar ligt onze kracht. Inmiddels beschikken we over een veelzijdig productaanbod wat oplossingen kan bieden voor zowel de intra – als extramurale zorg.

10 argumenten waarom de Optiscan ook voor uw organisatie de beste oplossingen biedt!

Door praktijkervaringen van verplegenden in de psychogeriatrische zorg te inventariseren en analyseren kunnen wij u onderstaand een aantal steekhoudende argumenten aanbieden.

 

  1. Reductie aantal valincidenten
  2. Natuurlijk herstel dag- en nachtritme
  3. Geen overlast voor verzorging door onnodige vervuiling op de kamer
  4. Inzicht in het nachtelijk gedrag van nieuwe bewoner(s)
  5. Controle bij dwaalgedrag
  6. Prima alternatief voor fixatie
  7. Voorkomen van menselijk leed
  8. Verminderde arbeidsdruk en verhoogde privacy van de cliënt.
  9. Cliënt wacht voortaan op begeleiding
  10. Tijdsbesparing, dus kostenbesparing