nl en de
0165 599 388 info@daza.nl
Menu

BEDSCAN: Alarmering op maat

De zorg is in een hoog tempo aan het veranderen. Wet- en regelgeving, kostenbesparingen en de vergrijzing spelen hierin een grote rol. Om goede zorg te kunnen blijven leveren is het tijd voor een innovatieve oplossing. Daza heeft met de Bedscan de oplossing gecreëerd waardoor mensen op een humane manier kunnen worden beschermd en de zorgverlener efficiënter zijn of haar werk kan uitvoeren. Het systeem kan meerdere potentieel gevaarlijke situaties herkennen en kan per cliënt worden ingesteld. U bepaalt wanneer u gealarmeerd wilt worden.

Eenvoudig te plaatsen

Vanwege de grote variatie in bedden en de daarbij behorende voetborden is er voor de Bedscan een universele klem ontwikkeld. Met behulp van de klem kunt u de Bedscan eenvoudig plaatsen en indien gewenst verplaatsen naar een ander bed. Er is hierdoor geen montage vereist.

Alarmstanden

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0rUcDJ2Wzd8?rel=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Interesse om de Bedscan uit te proberen?

De ontwikkeling van de Bedscan loopt op zijn eind. Technisch gezien is het product klaar om te worden getest in de praktijk. Daza zoekt zorg instellingen / ziekenhuizen die geïnteresseerd zijn om het product uit te proberen. Met behulp van feedback uit de markt kunnen wij het product verbeteren, zodat het product optimaal aansluit. Indien u interesse heeft , vul dan onderstaand contact formulier in. We komen graag langs om het product aan u te presenteren.